Kako do nas

KAKO DOĆI DO DOMA ZA STARE ALEDRA

GRADSKIM PREVOZOM DO DOMA ZA STARE ALEDRA

Dom za stare Aledra se nalazi u naselju Cerak, opština Čukarica, grad Beograd. Adresa doma za stare u Beogradu je Prištinska br.16. Ukoliko dolazite gradskim prevozom iz centra Beograda, koristite liniju autobusa broj 52 koji kreće sa Zelenog venca i staje u neposrednoj blizini Doma za stare Aledra. Stanica na kojoj treba izaći iz autobusa 52 je na kraju ulice Ljubice Ivošević. Ova ulica se na svom početku spaja sa Prištinskom ulicom. Udaljenost autobuske stanice od doma za stare Aledra je oko 300 do 400 metara.

Pored linije autobusa br.52 možete koristiti i autobuske linije 37 i 50, s tim što ove dve linije saobraćaju ulicom Ratka Mitrovića, koja je takođe u blizini Doma za stare Aledra Beograd.

AUTOMOBILOM ILI PEŠICE DO DOMA ZA STARE ALEDRA U BEOGRADU

Ukoliko dolazite automobilom ili pešice molimo pogledajte interaktivnu google mapu ispod ovog tekta za lakče snalaženje. Na mapi je markerom obeležena tačna lokacija doma za stare Aledra u Beogradu. Ako želite da koristite svoj GPS uređaj unesite koordinate 44.752719, 20.421148 doma za stare Aledra Beograd.