Smeštaj

SMEŠTAJ STARIH U DOMU ZA STARE ALEDRA

Kao što ste već sigurno pročitali dom za stare Aledra, Beograd, je ustanova socijalne zaštite za smeštaj starijih lica registrovana od strane ministarstva pod brojem 022-02-00041/2014-19.

Sam smeštajni kapacitet je trenutno ograničen na 21-og korisnika, ali u perspektivi je proširenje kapaciteta za prihvat još korisnika. Zgrada doma za stare Beograd - Dom Aledra u kojoj se nalaze smeštajni kapaciteti je kompletno renovirana i spolja i iznutra.

Zajedničke prostorije doma za stare (dnevni boravak, trpezarija i recepcija) su u istom nivou i lako su dostupne svim korisnicima. Naravno, ukoliko je potrebno, stručno osoblje doma za stare Beograd - Dom Aledra će uvek priskočiti u pomoć.

Kupatila su takođe nova, urađena po svim neophodnim standardima, čime se olakšava pristup i korišćenje i manje pokretnim i nepokretnim osobama, naravno uz asistenciju obučenog osoblja.

U prostorijama doma za stare Aledra Beograd korisnici mogu koristiti kablovsku televiziju na velikom ekranu i internet u slučaju potrebe za komunikacijom sa rođacima ili decom u inostranstvu i sl.

U letnjem periodu korisnici doma za stare mogu uživati u prostranom dvorištu, u kome se postavljaju garniture za sedenje za prijatno druženje sa prijateljima ili posetiocima.

SOBE ZA SMEŠTAJ STARIH U DOMU ZA STARE ALEDRA

Sobe za smeštaj starih u domu za stare Aledra u Beogradu su prostrane, lako pristupačne, dobro provetrene i dobro zvučno i toplotno izolovane. Zvučnoj i toplotnoj izolaciji doprinosi i PVC i ALU stolarija koja je ugrađena prilikom renoviranja objekta. Grejanje je konstantno u toku grejne sezone, čime se obezbeđuje prijatan boravak u ugodna atmosfera.

Sobe su jednokrevetne i trokrevetne sa novim krevetima i novim kvalitetnim dušecima, kao i bolničkim krevetima i anti-dekubit dušecima. Apartmane još uvek nemamo. Dom za stare Aledra Beograd će učiniti sve da izađe u susret svima koji se opredele za smeštaj u našim kapacitetima u skladu sa trenutnim mogućnostima.

    

ODRŽAVANJE PROSTORIJA DOMA ZA STARE ALEDRA

Sve prostorije  u domu za stare Aledra Beograd se redovno održavaju u cilju obezbeđivanja maksimalno dobrih uslova za boravak i oporavak korisnika. Vodimo računa i o sredstvima koja koristimo radi sprečavanja alergijskih reakcija i očuvanja i poboljšanja zdravstvenog stanja korisnika.

Dom za stare Aledra Beograd čini sve da svojim korisnicima obezbedi optimalne uslove smeštaja, kako bi bili zadovoljni i kako bi im boravak kod nas bio što udobniji i komforniji.